Dette tilbyr vi

Her er en rask oversikt over hva vi tilbyr, klikk på bildene for mer informasjon og booking.

IMG-1880_edited.jpg
SUP Yoga Warrior
f58bafa8-c7bc-4308-8db7-d52e2e1fdf27.jpe
IMG_9811.jpeg
2000x2000-0-70-27b2b2cf34b889a57d81c6134
IMG-3594.JPG

Badstu ved elva: Passer for 1-6 personer. Dere får badstuen for dere selv i to timer. På utsiden står det en dusj koblet til elva, om du vil kjøle deg ned. Eller ta en dukkert i kulpen, på eget ansvar. 
Medbrakt drikke er tillatt, unngå glass og/eller rødvin (pga flekker).  Takk for at du dusjer/bader før du går inn i badstuen - og sitt på håndkleet ditt. Trykk her for booking.

SUP: En morsom måte å oppleve fjorden på! Vi har to oppblåsbare SUP'er, med årer, redningsvest og eventuelt våtdrakt om du trenger det. SUP'ene kommer pent pakket i sekker, slik at de er lette å frakte med seg. Vi gir deg tips til hvor det er spesielt fint å padle. Les mer her, eller gå hit for booking. 

Trehytta: I vår private skog, tilbaketrukket fra verden, ligger den lille trehytta idyllisk og venter på dere. Innlagt strøm for lading og varm, god, oppredd seng - og bålpanne. Tilgang til varmtvann, slik at du kan dusje ute, bak hytta. Koselig utedo. I høysesong kan du også bestille vår populære frokostkurv. Book ditt neste opphold i trehytta hos airbnb, eller les mer her.

Organic Living: Rett ved elva finner du vårt oppgradert overnattingstilbud. En koselig hytte med parkett og varmekabler, rett og slett et romantisk soverom. 

På utsiden en fantastisk uteplass, med utekjøkken, induksjonsovn, kjøleskap og redskaper du trenger for matlaging. Varm dusj! I kroken er det benker og bord, samt varmelampe for å holde komforten oppe gjennom natta. 

Sjekk tilgjengelighet og book her.

Via-Ferrata: Vi har via-ferrata utstyr klart, slik at du slipper å gå innom andre steder før du tar turen opp Vestveggen eller introruta på Åndalsnes. Du kan også kjøpe gode hansker til klatreturen (sterkt anbefalt!). Bare husk å booke i god tid, slik at du er sikret utstyr. All ferdsel i via-ferrata-løypene på eget ansvar, og det er god stil å betale et støttebeløp til de som drifter Vestveggen via Vipps før man starter. Se utvalg og book utstyr her.

Guide: Vil du på tur, men usikker på hvor du skal gå? Vi viser vei og blir med dere på flotte turer i området. Alt etter vær og føre vet vi hvor det er best å gå for å få de beste bildene og opplevelsene. Vi tilbyr også bilde/video av turen. Vi tilpasser turene etter form og ønsker fra deg og dere. Send oss en mail på info@godkok.no for mer informasjon og booking av guiding, eller les mer her  

Du finner oss her