top of page

Dette tilbyr vi

Her er en rask oversikt over hva vi tilbyr, klikk på bildene for mer informasjon og booking.

IMG-1880_edited.jpg
SUP Yoga Warrior
f58bafa8-c7bc-4308-8db7-d52e2e1fdf27.jpe
Girl Holding Lamb
2000x2000-0-70-27b2b2cf34b889a57d81c6134
IMG-3594.JPG

Badstu ved elva: Passer for 1-6 personer. Dere får badstuen for dere selv i to timer. På utsiden står det en dusj koblet til elva, om du vil kjøle deg ned. Eller ta en dukkert i kulpen, på eget ansvar. 
Medbrakt drikke er tillatt, unngå glass og/eller rødvin (pga flekker).  Takk for at du dusjer/bader før du går inn i badstuen - og sitt på håndkleet ditt. Trykk her for booking.

SUP: Bli med oss på tur! En morsom måte å oppleve elva på! Vi har SUP'er, med årer, redningsvest og våtdrakt.  SUP'ene kommer pent pakket i sekker, slik at de er lette å frakte med seg. SUP'er kan også leies uten guide. Vi gir deg tips til hvor det er spesielt fint å padle. Les mer her, eller gå hit for booking. 

Overnatting: Vi har flere steder for overnatting, fra en enkel hytte i vår private skog, til full standard leilighet. Alle steder har innlagt strøm for lading samt varm, god, oppredd seng. Tilgang til varmtvann, slik at du kan dusje ute, bak hytta. Koselig utedo. I høysesong kan du også bestille vår populære frokostkurv. Book ditt neste opphold i trehytta hos airbnb, eller les mer her.

Livet på gården: Kom til gården vår og gi mat til de frittgående hønene våre, plukk egg som du får med deg hjem og gi melk/mat til de søte lammene våre. Alle dyrene våre er veldig snille og liker mennesker. Fin aktivitet for både voksne og barn! Varighet ca en time, mulighet morgen og kveld, maks en gruppe per gang. (ekslusivt) 

Book her.

Via-Ferrata: Vi kan guide dere - eller vil dere gå rutene selv? Vi har via-ferrata utstyr klart, slik at du slipper å gå innom andre steder før du tar turen opp Vestveggen eller introruta på Åndalsnes. Du kan også kjøpe gode hansker til klatreturen (sterkt anbefalt!). Bare husk å booke i god tid, slik at du er sikret utstyr. All ferdsel i via-ferrata-løypene på eget ansvar.  Se utvalg og book utstyr her.

Guide: Vil du på tur? Vi viser vei og blir med dere på flotte turer i området. Alt etter vær og føre vet vi hvor det er best å gå for å få de beste bildene og opplevelsene. Vi tilbyr også bilde/video av turen. Vi tilpasser turene etter form og ønsker fra deg og dere. Send oss en mail på info@godkok.no for mer informasjon og booking av guiding, eller les mer her  

Du finner oss her

bottom of page