Dette tilbyr vi

Her er en rask oversikt over hva vi tilbyr, klikk på bildene for mer informasjon og booking.

Badstu ved elva: Passer for 1-6 personer. Dere får badstuen for dere selv i to timer. På utsiden står det en dusj koblet til elva, om du vil kjøle deg ned. Eller ta en dukkert i kulpen, på eget ansvar. 
Medbrakt drikke er tillatt, unngå glass og/eller rødvin (pga flekker).  Takk for at du dusjer/bader før du går inn i badstuen - og sitt på håndkleet ditt. Trykk her for booking.

Bobilen Bella: Et kunstverk av en bil, kjøres med B-sertifikat og er registrert for inntil 6 personer! 
Bella gjør seg meget godt på Instagram. Dusj, toalett, stor dobbeltseng fora, køyeseng bak - og dobbeltseng i midten der salongen er. Sykkelstativ bak. Stor bagasjerom. Med denne bilen er du klar for Norgesferie! Les mer her, eller gå hit for booking

Trehytta: I vår private skog, tilbaketrukket fra verden, ligger den lille trehytta idyllisk og venter på dere. Innlagt strøm for lading og varm, god, oppredd seng - og bålpanne. Tilgang til varmtvann, slik at du kan dusje ute, bak hytta. Koselig utedo. I høysesong kan du også bestille vår populære frokostkurv. Book ditt neste opphold i trehytta hos airbnb, eller les mer her.

Organic Living: Rett ved elva finner du vårt oppgradert overnattingstilbud. En ombygd campingvogn, med parkett og varmekabler, gjort om til et stort, romantisk soverom. 

På utsiden en fantastisk uteplass, med utekjøkken, induksjonsovn, kjøleskap og redskaper du trenger for matlaging. I kroken er det benker og bord, samt varmelampe for å holde komforten oppe gjennom natta. 

Sjekk tilgjengelighet og book her.

Via-Ferrata: Vi har via-ferrata utstyr klart, slik at du slipper å gå innom andre steder før du tar turen opp Vestveggen eller introruta på Åndalsnes. Du kan også kjøpe gode hansker til klatreturen (sterkt anbefalt!). Bare husk å booke i god tid, slik at du er sikret utstyr. All ferdsel i via-ferrata-løypene på eget ansvar, og det er god stil å betale et støttebeløp til de som drifter Vestveggen via Vipps før man starter. Se utvalg og book utstyr her.

Barneutstyr: Sykkelvogn fra Thule (som lett kan bygges om til joggevogn), bæremeis, barneseter til bil, prampack - you name it; vi har etter hvert et bredt utvalg av produkter barnefamilier kan ha nytte av på Romsdalsferie. Det er ikke alt man får plass til i bilen - og da er det fint å leie av oss!

Husk å booke i god tid, slik at du ikke kommer til tomt lager. Se dagens utvalg og book her.  

Elektriske surfebrett fra Radinn: På grunn av leveringstrøbbel fra leverandør får vi først disse våren 2022. Surfebrettene er utstyrt med elektrisk motor, og går i opptil 56 km/t. Du kan låne våtdrakt av oss. Er du alene eller dere ønsker instruksjon/opplæring, så kan dere booke guide i tillegg. Dette er veldig gøy - gled deg til neste år!

Utleie/kjøp av utstyr og klær: Kommer høsten 2021/vinter 2022. 
I samarbeid med den geniale butikken Revír, vil vi tilby utleie av alt fra biltelt, ski, rando, sekker, våtdrakter, skredsøkere, kajakk og annet turutstyr. Vi selger også disse varene, slik at du kan prøve før du kjøper! Vi har også et utvalg av digge klær som er snille med kloden vår. 

Du finner oss her